Ισπανικά

Τα Ισπανικά είναι μία όμορφη, σχετικά εύκολη και πολύ χρήσιμη γλώσσα. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι μετά τα Κινέζικα και τα Αγγλικά είναι η τρίτη σε σειρά κατάταξης ομιλούμενη γλώσσα. Ομιλείται ως πρώτη γλώσσα από περισσότερο από 400 εκατομμύρια ανθρώπους και μετά τα Αγγλικά θεωρείται η δεύτερη πιο σημαντική γλώσσα στον δυτικό κόσμο. Αυτό οφείλεται στην ευρεία χρήση της στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού διδάσκεται και στο σχολείο, όπως επίσης και στην ανάπτυξη του Ισπανόφωνου κόσμου εμπορικά και πολιτιστικά.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών«ΔΡΑΚΟΣ» με τις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του (εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες – Smart Boards ) προσφέρει στους μαθητές ένα ευχάριστο περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούν να εντρυφήσουν σε όλες τις πτυχές της γλώσσας. Χρησιμοποιούμε βιβλία εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και γραμμένα από ισπανούς συγγραφείς. Το μάθημα είναι προσανατολισμένο στις ανάγκες των μαθητών και ανάλογα με την απόδοσή τους χωρίζονται σε ολιγομελή τμήματα 4-6 ατόμων. Παράλληλα, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη συμμετοχή και αυτενέργεια των μαθητών.

 

Πρόγραμμα για Ενήλικες / Φοιτητές

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών«ΔΡΑΚΟΣ» έχουμε προσαρμόσει τον τρόπο διδασκαλίας στις ανάγκες των φοιτητών και ενηλίκων χωρίζοντάς τους σε ολιγομελή τμήματα (4-6 ατόμων) ανάλογα με την δυνατότητα παρακολούθησης λόγω υποχρεώσεων. Βασική φιλοσοφία μας είναι ο επικοινωνιακός τρόπος διδασκαλίας και όχι μόνο η στείρα γραμματική αποστήθιση, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι την παραμελούμε. Με τη βοήθεια του έμπειρου διδακτικού προσωπικού οι σπουδαστές μας έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν όλες τις πτυχές της ισπανικής γλώσσας και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την απόκτηση όλων των πτυχίων των Ισπανικών.

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ

Ο παρακάτω πίνακας έχει σκοπό να σας ενημερώσει για τα διπλώματα που προσφέρονται στην ισπανική γλώσσα από το Ινστιτούτο CERVANTES καθώς και τη διαβάθμισή τους με βάση το Ενιαίο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς στον τομέα των Γλωσσών. Αυτά χωρίζονται σε τρία επίπεδα: αρχικό επίπεδο – βασικές γνώσεις Ισπανικών, μεσαίο επίπεδο – καθημερινή ζωή και υψηλό επίπεδο – εμβάθυνση στα Ισπανικά.

Ενιαίο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς INSTITUTO CERVANTES Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

C2

Dele C2

Γ2

C1

Dele C1

Γ1

B2

Dele B2

Β2

B1

Dele B1

Β1

A2

Dele A2

Α2

A1

Dele A1

Α1

 

 

TOP