Aναμένεται τέλη Φεβρουαρίου 2016, η έναρξη νέου επιδοτούμενου προγράμματος για άνεργους ηλικίας από 29 έως 64 ετών με  τίτλο «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ 29-64 ΕΤΩΝ ΣΕ ΚΛΑΔΟΥΣ ΑΙΧΜΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ».

Αν είστε άνεργος από 29 έως 64 ετών, ενημερωθείτε για το πρόγραμμα.

 

ΤΙ ΑΦΟΡΑ Η ΔΡΑΣΗ

 

 

Η δράση δίνει τη δυνατότητα σε άνεργους ηλικίας από 29 έως 64 ετών, να μετέχουν σε επιδοτούμενα προγράμματα, που θα περιλαμβάνουν:

 

 

Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 120 ωρών, σε 43 ειδικότητες 8  αναπτυσσόμενων κλάδων (εμπόριο, logistics, έργα υποδομής- κατασκευές, ενέργεια, τουρισμός, τεχνολογίες πληροφορικής επικοινωνιών, τρόφιμα – ποτά, διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων) της ελληνικής οικονομίας, όπως ενέργεια, εμπόριο, logistics, τεχνολογίες πληροφορικής κ.ά.

 

Πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων και προσόντων των καταρτισθέντων

 

Υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής & καθοδήγησης του ανέργου για την επιλογή του αντικειμένου κατάρτισης και της ειδικότητας απασχόλησης

 

Απασχόληση 6 μηνών σε επιχειρήσεις ιδιωτικού τομέα.   Ο ΟΑΕΔ θα προκηρύξει πρόγραμμα για τους 26.000 άνεργους, όπου οι θα επιδοτηθούν οι επιχειρήσεις για να τους προσλάβουν 6 μήνες με ένσημα.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

 

 

Το ακριβές ύψος του επιδόματος για τη θεωρία  και το ύψος της εργοδοτικής συμμετοχής για την εγγυημένη απασχόληση σε επιχειρήσεις,  θα ορίζονται στην αναμενόμενη επίσημη πρόσκληση της δράσης, που θα ανακοινώσει το Υπουργείο  Εργασίας.

Αν είστε άνεργοι ηλικίας 29-64 ετών και θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία και διευκρίνιση.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

TOP