Θεατρικό Εργαστήρι

 

Ο Εκπαιδευτικός μας Οργανισμός προσφέρει τις υπηρεσίες του στην παιδεία και τον πολιτισμό από το 1975! Στο πλαίσιο αυτό της προσφοράς του, εντάσσει και τα τμήματα της Δημιουργικής Απασχόλησης για μικρούς και μεγάλους. Έτσι, πέρα από τα τμήματα Ζωγραφικής, Χειροτεχνίας και Κοσμήματος ξεκινά και Θεατρικό Εργαστήρι με τη συνδρομή και την πολύτιμη βοήθεια του διακεκριμένου και πολύ έμπειρου σκηνοθέτη κ. Σαλτόγλου. Το Θεατρικό μας εργαστήρι απευθύνεται τόσο σε μαθητές όσο και σε ενήλικες (γονείς, φοιτητές κλπ.)

 

Συγκεκριμένα στα τμήματα θεάτρου περιλαμβάνονται: Υποκριτική, Ορθοφωνία, Αυτοσχεδιασμός, Κινησιολογία, Ιστορία Θεάτρου, Επιλογή και Επεξεργασία Θεατρικών κειμένων και ρόλων, καθώς επίσης και προετοιμασία σε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Ανώτατη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και του Υπουργείου Πολιτισμού.

 

Τέλος θα πραγματοποιούνται Θεατρικές Παραστάσεις με τους μαθητές του Εργαστηρίου μας και με τη φροντίδα και την υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Οργανισμού«ΔΡΑΚΟΣ» στην πόλη μας, αλλά και σε όμορους Δήμους.

 

Συμβολική συνδρομή προκειμένου να υποστηριχθούν τα μαθήματα: 10€/μήνα

 

Το τμήμα των μικρών ηλικιών ξεκίνησε! Κάθε Τετάρτη 17:30 – 18:30.

 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία μας.

Μια τολμηρή και ελπιδοφόρα καινοτομία του Οργανισμού μας.  

TOP