ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΡΑΚΟΣ», με γνώμονα πάντα την ποιοτική παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης, επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων, με τη διοργάνωση σεμιναρίων μέσω των οποίων οι επιμορφούμενοι θα καλύψουν την ανάγκη για έκφραση και δημιουργικότητα.

 

Εργαστήρι Ζωγραφικής, Κοσμήματος, Χειροτεχνίας: Η δημιουργία δεν είναι προνόμιο λίγων προικισμένων, αλλά είναι έκφραση, πάθος, τρόπος ζωής. Με την καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων δασκάλων οι συμμετέχοντες, αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο τους, διδάσκονται δεξιότητες και τεχνικές, τη χρήση εργαλείων και υλικών, μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τα χέρια τους και δημιουργούν τα δικά τους μοναδικά έργα. Επιπλέον κάποιοι μπορούν μέσα από αυτά τα σεμινάρια να ανακαλύψουν μία νέα επαγγελματική ενασχόληση.

 

Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης για παιδιά Δημοτικού: Στον υπερσύγχρονο χώρο μας αναλαμβάνουμε την υλοποίηση προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης των μαθητών Δημοτικού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, μετά τη λήξη του σχολικού έτους, ώστε να μπορούν οι γονείς είτε να εργασθούν χωρίς άγχος είτε να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά τους εκτός σπιτιού.

TOP