Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

photo_1

Η Ιστορία μας

Mε στόχο να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, την ουσιαστικότερη γνώση  και τη δημιουργικότερη παιδεία και πολιτισμό, ιδρύσαμε αρχικά το 1975, το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και το 2000 το Κέντρο Πληροφορικής. Η ποιότητα των προσφερόμενων  υπηρεσιών, το έμπειρο – εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και η αγάπη μας για τα παιδιά, βρήκε τη μεγαλύτερη δυνατή ανταπόκριση σε χιλιάδες μαθητές μας. Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Δράκος», με τη νέα του Διεύθυνση, συνεχίζει να εξελίσσεται και να δημιουργεί νέες Εκπαιδευτικές Μονάδες πάντα προς όφελος των νέων και της σωστής διαπαιδαγώγησής τους. Εκφράζω τις καλύτερες Ευχές για Πρόοδο στον πραγματικό στυλοβάτη του μέλλοντος, που είναι η ΝΕΟΛΑΙΑ.

Ο Ιδρυτής του Οργανισμού  Γιάννης Δράκος – Μαθηματικός

.

.

 

drakou Παρακολουθώντας τις εξελίξεις των καιρών δημιουργήσαμε διαχρονικά έξι (6) αυτόνομες μονάδες που προσφέρουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και πολιτισμό:

Φροντιστήριο (Λύκειο – ΕΠΑ.Λ.): Με έμπειρους καθηγητές, άρτιο εξοπλισμό, σύγχρονες εγκαταστάσεις, εκπαιδευτικές εκδόσεις αλλά και με φιλικό παιδαγωγικό τρόπο προσαρμοσμένο στο νέο

σύστημα εξετάσεων οδηγούμε τους μαθητές μας να ξεπεράσουν τον πήχη και να πετύχουν στις σχολές που επιθυμούν.

 

Αναγνωστήριο για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου: Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας βοηθούν τους μικρούς μας μαθητές να είναι κάθε μέρα άριστα προετοιμασμένοι για το σχολείο τους. Ταυτόχρονα οι συνεργάτες μας αποκτούν ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κάθε μαθητής και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αλλά και το διάστημα των εορτών εστιάζουμε στα σημεία αυτά με επαναληπτικές ασκήσεις σε κάθε ενότητα.

 

Κέντρο Ξένων Γλωσσών: Η άριστη συνεργασία με τους μαθητές μας καθώς και η εμπειρία μας στην εκπαίδευση, μας οδήγησε στη δημιουργία ενός αυτόνομου Κέντρου Ξένων Γλωσσών που απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες (φοιτητές, γονείς, εργαζόμενους). Στο Κέντρο μας διδάσκονται Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινέζικα και Ρώσικα από έμπειρους, πτυχιούχους καθηγητές και εξειδικευμένους ανά επίπεδο. Στόχος μας η άρτια προετοιμασία των μαθητών και η απόκτηση των αντίστοιχων τίτλων σπουδών – πτυχίων.

 

Κέντρο Πληροφορικής: Το Κέντρο Πληροφορικής λειτουργεί με επιτυχία εδώ και δεκαπέντε (15) χρόνια και οι επιτυχίες μας στις πιστοποιήσεις (KeyCert, ECDL) τόσο στους μικρούς μαθητές όσο και στους ενήλικες αγγίζουν το 100%. Παράλληλα, παρέχουμε τη δυνατότητα εξειδικευμένων προγραμμάτων (γλώσσες προγραμματισμού, σχεδιαστικά προγράμματα, Photoshop, Λογιστικά Προγράμματα κτλ.).

 

Πανεπιστημιακά Μαθήματα/Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Δράκος είναι επίσημα αδειοδοτημένος ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ (Υπουργείο Παιδείας) και υλοποιεί επιδοτούμενα προγράμματα για ανέργους, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους. Μετά από επιτυχημένη πορεία πολλών ετών στο χώρο της Εκπαίδευσης, επεκτείνει τις υπηρεσίες του και στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Αναλαμβάνει υπεύθυνα την προετοιμασία μαθημάτων σε φοιτητές όλων των σχολών καθώς και την προετοιμασία ενηλίκων για κατατακτήριες εξετάσεις σε οποιαδήποτε Σχολή.

 

Δημιουργική Απασχόληση: Απευθύνεται σε: 1) παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου τα οποία μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά παρακολουθώντας προγράμματα Ζωγραφικής, Κοσμήματος, Χειροτεχνίας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μετά τη λήξη του σχολικού έτους ώστε να μπορούν οι γονείς είτε να εργασθούν χωρίς άγχος είτε να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά τους εκτός σπιτιού. 2) Ενήλικες οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ένα από τα ακόλουθα προγράμματα: Ζωγραφική, Δημιουργία Κοσμήματος, Μαθήματα Χειροτεχνίας, Θεατρικό Εργαστήρι.

 

Επιπλέον λειτουργούμε:

Κέντρο Εξ’ αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning): Ο Εκπαιδευτικός μας Οργανισμός καινοτομεί και με Ειδικές Πλατφόρμες προσφέρει: 1) σωστή προετοιμασία για το σχολείο και τις πανελλήνιες εξετάσεις για όσα παιδιά είναι απομακρυσμένα από το Φροντιστήριο μας, 2) εκμάθηση Ξένων Γλωσσών για ενήλικες, 3) Μαθήματα Πληροφορικής για τις αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις και 4) διάφορα εξειδικευμένα σεμινάρια για ενήλικες (μαθήματα της ελληνικής γλώσσας σε ομογενείς του εξωτερικού ή σε αλλοδαπούς που κατοικούν στη χώρα μας). Με τις πρωτοποριακές αυτές πλατφόρμες δίνεται η δυνατότητα σε μαθητές και ενήλικες που βρίσκονται σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού να μη στερούνται την πρόσβαση στη γνώση.

 

Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «ΔΡΑΚΟΣ» και σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, ώστε να δείτε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας αλλά και να μας επισκεφτείτε στο νέο υπερσύγχρονο χώρο μας, σε ένα ιδανικό περιβάλλον μάθησης με πράσινο και ηρεμία αλλά και με πρωτοποριακά μέσα διδασκαλίας, γνωρίζοντας από κοντά τους έμπειρους συνεργάτες μας.

 

Η Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Οργανισμού

 Ρένα Δράκου

TOP